top of page

Geen cluster hoofdpijn meer....

Begin december 2022 kwam er een knappe jonge vrouw, moeder van 2 jonge kinderen, mijn praktijk binnengelopen. Ze had een afspraak gemaakt voor een individuele opstelling. Tijdens het intakegesprek had ik haar levensverhaal al gehoord en daardoor werd ik enorm geraakt. Wat kan een mens soms toch veel meegemaakt hebben in een jong leven. Dat haar verlangen “gezien en gehoord worden” vond ik niet zo vreemd.


Ik voelde direct een sterke connectie met haar, ze had mijn dochter kunnen zijn. Zo’n enorme liefde en goedheid die ze in haar heeft, deze vrouw gunde ik echt weer het volle leven te kunnen leven.


Ze vertelde me dat ze chronische clusterhoofdpijn (4 á 5 aanvallen per dag) had, waardoor ze niet goed kon functioneren in het dagelijks leven. Heel weinig energie, ze kon niet de moeder zijn, die ze wilde zijn voor haar kinderen i.v.m. moeheid, de clusterhoofdpijn bepaalde haar hele leven en beperkte haar.

Mijn intuïtie zei me dat ik de clusterhoofdpijn mocht gaan opstellen en daar ging ze mee akkoord.


De opstelling gaf weer dat deze mooie vrouw zware lasten had gedragen, die niet van haar waren. Die mocht ze teruggeven aan degene voor wie ze bestemd waren. Het voelde als een enorme opluchting voor haar.


Na een week kreeg ik al een bericht dat ze geen aanvallen meer had gehad, twee nog na de opstelling, maar daarna niet meer.


Na twee weken sprak ik haar voor een telefonisch nagesprek, want ik was natuurlijk heel erg benieuwd hoe het met de aanvallen was gegaan.


Ze was twee weken aanval vrij! Wat een geweldig nieuws om te horen, ik werd er zelfs een beetje emotioneel van, dit gunde ik haar zo. Hoe ze zich nu voelde? Ze zit beter in haar vel, heeft meer energie, kan nu ook meer moeder zijn voor haar kinderen, kan meer activiteiten ondernemen. Haar kinderen hebben minder moeite bij het afscheid nemen op school. Haar man ziet de oude partner weer terug, vrolijker en energieker.


“Ik ben heel blij met mijn nieuwe ik en dat jij op mijn pad bent gekomen”, zei ze dankbaar.


Wat een cadeau! Naast alle bijzondere en mooie opstellingen, is deze de meest bijzondere van 2022. Ik blijf haar volgen, want ben heel benieuwd of de aanvallen weg blijven.


Wil jij je gezondheid ook eens opstellen? Neem vrijblijvend contact met me op via gelukinjou@gmail.com of via https://www.gelukinjou.nl/contact

Locaties: Vlissingen en Breda


Ik wens je stralende dagen toe en een fantastisch 2023!


Lieve groetjes,

Pauline Geluk
69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page