top of page

Over mij

Ik ben Pauline Geluk-Hendriks, intuitief, hoogsensitief, beelddenker, creatief, open en eerlijk, spontaan, kat uit de boom kijken, hulpvaardig, kan slecht tegen onrecht. Ik hou van humor, openheid, eerlijkheid, puurheid, echtheid en mensen die zich kwetsbaar op durven stellen.

Creatief bezig zijn is mijn passie, dingen doen waar je energie van krijgt. Ik ben er achter gekomen dat ik, door mijn hooggevoeligheid, verbinding met mensen heel belangrijk vind, maar dan ook echt verbinden vanuit mijn hart. Dat betekent dat ik mezelf in de ogen mocht gaan kijken, me kwetsbaar op mocht stellen en naar buiten mag treden. Meer verbinding maken tussen mijn buitenkant en de binnenkant en die ook laten zien. Gaan staan voor wie ik ben!

Door te verbinden kun je betere keuzes maken, krijg je energie, voel je je gelukkiger, geloof je meer in jezelf, voel je herkenning en erkenning. Al met al draagt het een stuk bij aan je innerlijk Geluk!

Door veel levenservaring, opleidingen (w.o. Energetisch Kindercoach, Intuitieve Ontwikkeling en Familieopstellingen bij Ingrid Dykstra Academy) en mijn eigen groeiproces, vind ik het geweldig om andere mensen te helpen om bij hun gevoel te komen, waardoor je veel beter vanuit je eigen krachtige ik kunt leven. Dit geldt voor kinderen en jongeren, maar ook voor hun ouders en volwassenen

 

Dit is voor mijzelf best een lange weg geweest, want ik heb lange tijd met een "masker" rondgelopen, als overlevingsmechanisme. Als hooggevoelig kind was de wereld om mij heen te hard en heb ik mijn gevoel onbewust "afgesloten" op jonge leeftijd. Ik ben bijna alles gaan weglachen, waardoor men alleen mijn zgn. vrolijke kant zag. Echt voelen was eigenlijk te zwaar voor mij. Een onstabiele jeugd, geen goede start, mezelf veel gaan aanpassen aan anderen, en daardoor mezelf een stuk kwijtgeraakt.

Het heeft mij echter ook heel veel gebracht, dat is de andere kant van het verhaal. En daar ben ik heel dankbaar voor! Het heeft ervoor gezorgd dat ik door veel levenservaring me heel goed kan verplaatsen in de vraagstukken van cliënten.

 

Ik heb veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en familieopstellingen hebben mij in een aantal jaren zoveel gebracht, dat ik weer het energieke, vrolijke, spontane kind in mezelf kan voelen, wat ik eigenlijk van nature ben. Alle maskers heb ik kunnen laten vallen, maar ook de lasten, die ik onbewust meegedragen heb van anderen. Die investering in mezelf is me dubbel en dwars waard geweest en dat gun ik jou ook, maar ook eventueel jouw kind. Ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad, want je hoeft het niet alleen te doen.

Daarnaast ben ik een enorm trotse moeder van 3 prachtige jongens. Kinderen zijn mijn spiegels, ze hebben mij veel geleerd (en doen dat nog steeds). Ik hoop dat ik hun heb mogen leren om eerder voor zichzelf te mogen gaan staan dan ik, in zelfvertrouwen en liefde.

"Geloof in jezelf, leef vanuit je hart en laat je verrassen door alle levenslessen, die op je pad komen!"

20150906_201750_004 bewerkt Happy.jpg
facebook_untitled.jpg
geluk_in_jou_social_media_transparant_avatar.png
PhotoGrid_1634981744917_edited.jpg
20211022_141441 (1).jpg

De zonnestralen overheersen
de wolken waaien toch weer weg
Ik kan de woeste zee wel aan
want ben al langer overeind blijven staan

 

bottom of page