top of page
IMG_0623.JPG
IMG_0623.JPG

Individuele opstelling

Wanneer je liever niet in een groep je vraag wilt inbrengen, omdat je dat spannend vind en privé, is het ook mogelijk om een individuele opstelling te doen. Deze sessie kan plaatsvinden in mijn praktijk in Vlissingen, maar ook in Breda.

 

Wanneer?

Ik begeleid jou graag bij situaties, waarin je vastloopt in relaties (liefdes, werk, familie- en gezinsgericht). Maar het allerbelangrijkste natuurlijk in de relatie met jezelf.

Vaak stroomt de energie niet goed en krijg je er maar geen helderheid over.

Wat brengt een individuele opstelling jou?

 • Helderheid en inzichten in onbewuste dynamieken, die je verder kunnen helpen

 • Een stuk heling van oude pijnstukken

 • Je wordt je bewust welke rol en positie jij hebt ingenomen of inneemt in een bepaald systeem (familie, organisatie, je gezin)

 • Het laat je zien hoe jij en anderen in het systeem elkaar beinvloeden en met elkaar communiceren

 • Je leert patronen te herkennen binnen je familiesysteem, maar ook in je werk met collega's. 

 • De opstelling laat zien waar jouw krachten liggen en geeft verheldering over waar sommige van jouw uitdagingen vandaan komen.

 • Je gaat een stuk lichter naar huis in een relatief korte tijd

 

Een individuele opstelling kan ook onderdeel zijn van een coachtraject op maat. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op de betreffende pagina

Mocht de opstelling hiervan een onderdeel worden, dan wordt het eerste bedrag in mindering gebracht van het totaalbedrag.

Hoe werk ik?

Ik werk in een veilige setting, waar ik alle tijd voor jou neem om je te begeleiden.

Over het algemeen werk ik met vloerankers, waarin ik systemisch werk met intuïtieve boodschappen combineer in mijn benadering. Ik ben helder, duidelijk, confronterend en ga naar de diepere lagen, die aangekeken mogen worden. Dit alles uiteraard liefdevol.

Ik laat jou altijd eerst naar de setting kijken, zodat je van een afstand kunt ervaren wat er zich mag ontvouwen met betrekking tot jouw verlangen, die we in het intakegesprek helder zullen krijgen.

In het verloop van de opstelling laat ik jou onderdeel worden van het geheel, zodat je kunt voelen, heling kunt ervaren en los kunt laten van eventuele blokkades, waarna je vrijer en opgeluchter naar huis gaat.

 

De individuele opstelling bestaat uit:

 • Om meer inzicht te krijgen in je familiesysteem stuur ik je als voorbereiding altijd van tevoren een systemische vragenlijst toe met het verzoek deze ingevuld terug te mailen. 

 • Aan de hand hiervan heb ik met jou op de dag van de opstelling, voordat deze plaatsvindt, een intakegesprek.

 • We starten met de sessie, die ongeveer 1,5 á 2 uur duurt. Hierin neem ik echt de tijd voor jou alleen. 

 • Omdat ik nazorg belangrijk vind, heb ik na ong. 3 weken een followup gesprek met jou, waarin je je ervaringen kunt delen, je inzichten en eventuele veranderingen, die je bij jezelf opmerkt.

Vragen

 • Is een individuele opstelling éénmalig? Ja het kan éénmalig zijn. Sommige cliënten zie ik terug na een aantal maanden met een ander vraagstuk/verlangen, dan bied een opstelling weer een stuk helderheid en inzichten op een andere laag.

 • Heeft de opstelling ook invloed op mijn omgeving? Jazeker, de opstelling heeft ook invloed op de mensen, die ingezet worden in de sessie (m.b.v. vloerankers). Ook doordat jij anders naar mensen/situaties gaat kijken, heeft dit invloed op je omgeving. Je hebt bv. meer begrip voor één van je ouders, omdat je kunt verklaren waar hun gedrag/handelen vandaan komt. 

 • Hoelang werkt een opstelling door? De opstelling werkt een half jaar tot een jaar door. Na een opstelling hoef je niets meer te doen en mag de energie zijn werk doen. 

 • Moeten er familieleden aanwezig zijn bij een opstelling? Nee, dat hoeft niet.

 • Waar moet ik rekening mee houden na de opstelling? Er kunnen de eerste dagen wel emoties loskomen (het hoeft niet), maar weet dan dat dat met de opstelling te maken heeft.

 • Wat is het voordeel van een opstelling? Dat je binnen twee uur direct naar de kern gaat en ziet wat jou blokkeert om verder te groeien, ziet welke last je eventueel draagt, gelijk heling en verlichting kunt ervaren, het onbewuste zichtbaar wordt in een heel duidelijk beeld.

 • Kan ik ook een opstelling doen voor iemand anders? Nee, dat kan niet. Je kunt alleen een vraag/verlangen inbrengen die betrekking heeft op jou en een ander/anderen.

 • Kunnen we ook als ouders een opstelling doen voor ons gezin? Natuurlijk is dat mogelijk, kinderen hoeven hier niet bij aanwezig te zijn. Het mag wel met kinderen erbij, dan wordt het een gezinsopstelling

Interesse?

Bel of mail me gerust om een afspraak te maken. Of neem contact met me op via de contactpagina.

 

Voor de locatie Vlissingen kun je zelf een afspraak inplannen via https://calendly.com/gelukinjou/afspraak-individuele-opstelling.

Voor de locatie Breda ben ik op de donderdag aanwezig. Mail of bel me om een afspraak te maken. Voor beschikbare data kun je ook kijken in de Agenda van deze website.

Vergoeding door werkgever: veel werkgevers hebben tegenwoordig budget beschikbaar om je te helpen groeien. Dit kan onderdeel zijn van het Individueel Keuzebudget (IKB) of het Individueel Vitaliteitsbudget. Dit kan ook wettelijk vastgelegd zijn in je CAO, informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Uiteindelijk is jouw werkgever erbij gebaat dat jij goed in je vel zit en optimaal functioneert en presteert.

Belastingaftrek: voor ZZP-ers en ondernemers is coaching aftrekbaar.

Prijzen zijn incl. 21% BTW

GELUK, een mooi warm mens

die ik mocht ontmoeten

De weg die zij wijst volgen, die zo onbegaanbaar lijkt

Daardoor heen geloodst, haar hand die reikt

vergt moed, vertrouwen en geloof

Het verleden, een intens diepgaand gevoel

vermindert de kloof

Waar wij met onze ziel mee verbonden zijn

wordt begeleid zonder vrees, zonder pijn

Een stralend leven, GELUK dat wordt gegeven

Vrij van onzekerheid en leven in volheid

de diepte bevatten, voorbij die strijd

Als ik mijn ogen sluit en mij zo verbonden voel

keer ik huiswaarts op weg naar mijn doel

Het verleden geleden neem tijd daarbij stil te staan

los laten, GELUK in mijzelf ervaren heeft vrij baan 

 

Geschreven door Marijke n.a.v. individuele opstelling

IMG_0632.JPG
bottom of page