top of page
family-2355697_1920.jpg

LIVE
familie
opstelling

Een familieopstelling kan in een groep plaatsvinden met representanten of individueel (zonder representanten).

met representanten

Iedere keer blijft het weer bijzonder, of je nu representant bent of vraagsteller. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven die ik de rest van mijn leven mee kan nemen. Op deze manier kom je steeds een stapje dichter op jouw eigen plaats binnen de familie. Je voelt je bij Pauline direct thuis en krijgt zowel vooraf, tijdens als na hele fijne begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden!

Wietske

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan een opstellingenavond bij Pauline.
Wat een geweldige avond was dat. Vanaf binnenkomst voel je dat je welkom bent.
Pauline wist een fijne sfeer te creëren. Na een heldere uitleg en introductie was het tijd voor de opstelling van de avond.
Je kunt zien dat Pauline weet wat ze doet. Ze heeft weinig woorden nodig om naar de kern te gaan.
Magisch hoe een opstelling verloopt en zoveel invloed heeft op de vragensteller.

Dennis van Berlo

Vervolg: Ikzelf heb meegedaan als representant in de opstelling. Ik wist helemaal niets van de vragensteller en toch bleek achteraf dat de bewegingen die ik maakte zo herkenbaar waren voor de cliënt. Ook als representant ging ik naar huis met mooie inzichten. De hele avond voel je de oordeelloosheid en de positieve intentie van Pauline. Ik doe graag nog een keer mee en kan het anderen ook zeker aanraden (5 sterren).

Dennis van Berlo

Representant 13-02-2022

Hele bijzondere systeemopstelling mogen meemaken. Pauline heeft alles goed voorbereid, en gaat zorgvuldig om met zowel vraagstellers als representanten.

 

Ik wil zeker nog een keer een opstelling bijwonen.

Edith Wetzels

Warme ontvangst op de mooie locatie Zuiderlicht in Breda.

We kregen eerst oefeningen om te ervaren wat je kunt voelen en zo in een rol te komen. Dat was heel fijn!

Er was voor ieders welzijn aandacht. Het voelde al snel vertrouwd.

Pauline voelde goed aan wat nodig was, waardoor het 2 mooie opstellingen werden. Daarna de lunch als afsluiting met elkaar was ook erg fijn om met elkaar te kunnen reflecteren en te horen hoe iedereen het had ervaren.

Representant 15-5-2022

Een opstelling als vraagsteller bij Pauline is levensveranderend in zeer positieve zin. Pauline zorgt door middel van een opstelling voor diepgaande transformatie en heling in de breedste zin van het woord.

 

Als representant worden er steeds weer laagjes blokkades afgepeld en voel ik steeds weer diepe dankbaarheid om deelgenoot te mogen zijn van de levensveranderende transformatie naar meer geluk in jou.

 

Zeer bevrijdend voor jezelf en je kinderen.  Dat wil toch iedere moeder: zorgen dat je kinderen en jij zelf bevrijd worden van lasten die ze met zich meedragen. Pauline zorgt voor openheid en veiligheid waardoor je jezelf kan zijn. Pauline is hart- verwarmend en verbindend.

 

Het is je investering meer dan waard!

Cindy (mei 2023)

Pauline is niet alleen heel goed in familieopstellingen, ze biedt ook liefdevolle begeleiding.

 

Haar energie is heel positief en oprecht.

Ingrid (vraagsteller)

Inmiddels heb ik als representant drie keer deelgenomen aan een familieopstelling. Pauline begeleidt deze opstellingen zeer professioneel. Ze voelt heel goed hoe het proces loopt en houdt iedereen goed in de gaten. Heel knap! 

 

We starten altijd met een meditatie en dat ervaar ik als prettig en ontspannend. Het zorgt voor verbinding.

Tijdens de opstellingen die ik mee heb gemaakt heb ik iedere keer mogen ervaren dat er ook iets in mij aangeraakt werd. Herkenning naar ook erkenning. 

 

Binnenkort mag ik zelf de vraagsteller zijn. Ik ben benieuwd wat dit mij mag brengen. Ik kijk ernaar uit!

 

 

 

 

 

 

Eugenie de Roij

INDIVIDUEEL

Even een mooie ervaring om te delen. Na mijn persoonlijke opstelling is het duidelijk geworden, dat ik het patroon had van te veel verantwoording naar mij toe te trekken. Ook van anderen wat niet bij mij hoort.

Nu hoorde ik mijn jongste zoon (die zijn lange relatie heeft verbroken) herhalen: "dat is niet mijn verantwoording, dat was van haar ... "  Of ook in andere situaties. Mooi! Dat lijkt erop als ik MIJN oude overtuiging heb getransformeerd, dit ook naar mijn kind doorstroomt. Energetisch gezien doet het meer als alleen met mij. Prachtig toch!

Trotse ouder

Na de individuele opstelling merk ik dat ik minder draag (van anderen) en ik meer ruimte ervaar. Ik zie de intergenerationele lijn van ‘dragen’ en die is doorbroken. Dat geeft me rust. Ik merk dat ik meer los laat: vooral dat wat niet van mij is. Ik zie iedere ouder in eigen licht.

 

Nu, een paar weken na de opstelling, merk ik ook dat de opstelling stilletjes doorwerkt.

Mocht je een opstelling overwegen: doen. Er komt sowieso beweging en inzicht uit voort.

Tevreden klant

Niets dan lof voor Pauline. Vanaf de intake, opstelling tot het eindgesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Pauline heeft een fijne en liefdevolle manier van werken. Dit was mijn eerste opstelling en daar was ik een beetje zenuwachtig voor maar vanaf het begin voelde ik op het gemak gesteld. De opstelling zelf was erg intens naar ik heb er veel aan gehad. Nadien voel ik mij lichter en meer opgeruimd. Erg mooi dat dat met een opstelling bereikt kan worden. Ik zeg ook sinds de opstelling dat iedereen er een verdiend. Mijn dank is groot en ik sluit niet uit dat ik met een volgend vraagstuk weer terug kom voor een nieuwe opstelling.

Jeroen Beers

Ik heb deelgenomen aan een individuele opstelling waarbij ik waardevolle inzichten heb gekregen met betrekking tot de bron van mijn innerlijke onrust.

 

Ik bemerk, nu bijna 2 maanden verder, dat er meer rust en meer verlichting komt. Het "teruggeven" van "meegedragen balast" aan ouder(s) heeft daarin zeker bijgedragen.

 

Ik dank Pauline dan ook voor haar invoelende, integere en kundige begeleiding van de individuele opstelling.

Erik Grim

2 mei 2023

 

Gisteren voor de 2e keer een Familie opstelling gedaan bij Pauline.
Echt ongelofelijk wat er zich openbaart vanuit oude familie lijnen.
Het opruimen van oude energie en oude patronen die niet van jou zijn en het dan terug mag geven waar het hoort.
Wat een ervaring, wat een ruimte, wat een lucht krijg je dan en hoe bijzonder begeleid Pauline dit proces.
Al vaker gedaan maar nog nooit zo bijzonder als met jou Pauline!!

Erica Dingemanse

video-conference-6365765_1920.jpg

online
familie
opstelling

Online werkt een opstelling net zo goed als live. Dit kan zowel individeel als met representanten. 

met representanten

"Heel bijzonder en mooi dat iedereen ook direct die energie kon oppakken. Nadat je een rol kreeg voelde je en vertaalde je de rol (alle emoties). Mooi dat je op deze manier ook online een opstelling kunt doen met een groep. Geweldig! Alles heeft energie, zelfs voelbaar via een pc scherm"

Mieke

“Heel bijzonder om te ervaren dat je de energie gelijk oppikt. Bij een volgende opstelling kan je me weer vragen als representant. Ik vond het een bijzondere ervaring om erbij te mogen zijn”

Annemiek

“De rol van mij is ook heel mooi neergezet. Fijn om de dingen die ik mijn leven lang niet heb kunnen zeggen nu uitgesproken zijn. Dat geeft mij ruimte en vrijheid (mijn verlangen). Ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik ook nog iets mee mag doen"

Nel

“Pauline wat heb je het goed gedaan. Zoals je bent, rustig en met alle aandacht en liefde.

Heel fijn”.

José

“Online heeft ook zo zijn voordelen: geen reistijd, in je eigen omgeving kunnen blijven, terwijl de energie toch ook voelbaar is en de verworven inzichten aan het einde van de opstelling er niet minder om zijn. Omdat je bij een opstelling meteen en vrijwel automatisch in de energie stapt van degene die je op dat moment representeert en van zijn of haar situatie in relatie tot de concrete hulpvraag, ervaar en voel je deze energie onmiddellijk. 

Robert

Vervolg: En daarmee ook de antwoorden op de concrete hulpvraag en/of de eventuele blokkade. Veel sneller en duidelijker dan bij andere, meer reguliere hulpverlenerstrajecten. Mijn ervaring met psychologen en/of psychotherapeuten is, dat zij eerst je leven in kaart brengen in een aantal gesprekken. En ja, dan ben je zo 5 tot 10 consulten verder, voordat er überhaupt aan een hulpvraag kan worden gewerkt. Het blijft vaak beperkt tot het ‘hoofd’, tot het cognitieve, het weten.

Robert

Vervolg: Bij een opstelling word je opnieuw in de ervaring geplaatst of zie en voel je die ervaring bij de andere deelnemers, waardoor het ‘spel al in één keer op de wagen kan worden gezet’. Je krijgt daardoor een duidelijker en vooral sneller beeld van eventuele blokkades en antwoorden op hulp- en levensvragen. Een bijzondere en krachtige ervaring, die ik iedereen van harte kan aanraden.”  

Robert

“Ik vond het erg bijzonder en zo ongelooflijk tegelijk, als representant kon ik echt voelen en dat op afstand van bijna 200 km”.

Lucienne

Individueel

"Voor het eerst van mijn leven een online familieopstelling gedaan, wat ben ik blij dat die mogelijkheid er is. Na een paar live familieopstellingen gedaan te hebben, was deze online sessie een hele goede ervaring. Dankzij de goede en heldere begeleiding van Pauline tot de kern van de vraag kunnen doordringen. Verhelderende antwoorden ontvangen van Pauline. Het heeft me inzicht gegeven in de vraag die ik had, ik kan hier weer verder mee".

Lotte

Gelukkig Meisje

Coaching
kinderen

Ouders Zoë, 8 jaar

Familieopstelling

meisje
Leuk Meisje

Coachtraject

Heel prettig, fijne manier van omgang, gericht op het kind.

Begeleiding helemaal goed, het gevoel dat je er ook voor ons was buitenom de gesprekken.

Dit traject zouden we zeker aanraden bij andere ouders, omdat zowel ouder als kind hier iets aan hebben om elkaar beter te begrijpen. Bovendien zijn dit lessen om een leven lang mee te nemen.

Blij.jpg

Familieopstelling

Ervaring voor onszelf: heftig, maar fijn en leerzaam. Onbewuste zaken kwamen naar boven waar vervolgens aan gewerkt kan worden. 

Meer inzicht in mezelf gekregen en zelfs in mijn eigen gezin van huis uit. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

Inzichten ouders: nader tot elkaar gekomen als ouders om dit samen te doen, begrip voor elkaar. Onderliggende denkwijzen.

Meisje met konijnenoren

Vooruitgang kind

Zoë is veel bewuster van haar  gevoel en hoe ze hiermee om kan gaan. Ze houdt natuurlijk haar gevoelens, maar dit leidt minder tot woede en strijd.

Kinderen in branding

gezins
opstelling

Om meer inzichten te verkrijgen in vraagstukken binnen je gezin, is een gezinsopstelling een aanrader.

Kinderen hoeven hier niet bij aanwezig te zijn, wel beide ouders

Gezinsopstelling eind oktober 2022:

3 Weken geleden hebben wij een gezinsopstelling gehad. Wij liepen al een poosje tegen dingen aan. Ook andere dingen geprobeerd maar die hadden geen baat.

Maar dit was zo mooi en bijzonder het heeft ons echt geholpen. Ik raad het dan ook iedereen aan. Wij hebben vele inzichten mogen krijgen, waardoor we anders naar de situatie zijn gaan kijken, in wat er speelde. De kern word bloot gelegd waar door je een enorm helder beeld krijgt van situaties die er speelde.
Wij zijn Pauline enorm dankbaar voor, het moois wat wij hebben mogen ervaren samen met haar, maar ook haar warmte, gast vrijheid en vriendelijkheid gaven ons een vertrouwd gevoel. Ik ga zeker nog een keer terug voor een familie opstellingen, het heeft ons echt meer goed gedaan.

Dit is een 100% aanrader voor ieder mens, want je bent het waard❤️🙏💕🧚🏼🦋

Veel liefs Elise Puijfelick🦋🧚🏼💕❤️

bottom of page