top of page
Schermafbeelding 2023-12-03 123133.png

Wil jij iemand een origineel cadeau geven?

Weer eens wat anders dan een luchtje of iets voor onder de douche?

Graag een bijdrage leveren aan een stuk bewustwording en persoonlijke ontwikkeling? Hoe gaaf is dat!

Als korting te besteden aan:

Meedoen als representant

Altijd al eens mee willen doen als representant, maar vind je het nog te spannend? Misschien geeft dit je net dat extra zetje. Je hebt geen ervaring nodig. Je wordt begeleid in jouw rol als representant. Kom het eens ervaren binnen een veilige setting. Naast de vraagsteller ga jij ook met inzichten naar huis

Groepsopstelling

In een groep kun jij je vraag/verlangen inbrengen en inzicht krijgen in onbewuste dynamieken. Zonder dat mensen jouw verhaal kennen, geven de represenanten jouw familie en gevoelens weer. Magisch en zo bijzonder!

Intuïtief consult

Ik maak gebruik van mijn intuïtie om informatie te verkrijgen over jouw situatie. Dit kan informatie zijn over emoties, energieën, blokkades of andere aspecten die van belang zijn voor jouw vraagstuk.

Individuele opstelling

Zou jij meer inzicht willen krijgen in blokkades, in je plek binnen het familiesysteem, lasten willen teruggeven die niet van jou zijn? Vind je een groep spannend? Dan is een individuele opstelling een hele goede optie.

Gezinsopstelling

Door een gezinsopstelling te doen worden onbewuste dynamieken en patronen helder binnen jouw gezin. Situaties kunnen direct uitgesproken en benoemd worden en eventuele gedragen lasten kunnen teruggegeven worden. Een krachtige en helende werkwijze!

Coaching

Heb je behoefte aan begeleiding in de vorm van coachgesprekken? Dan kan ik een coachtraject op maat voor jou maken.

Schermafbeelding 2023-12-03 121303.png

Geluk is geven en ontvangen

De Cadeaubon van Geluk in Jou kun je bestellen door het contactformulier in te vullen, de naam aan te geven van  de ontvanger en het betreffende bedrag. Ik neem contact met je op voor de bezorgwijze.

bottom of page