top of page
verbinding handen.jpg

Thema-avond 

Hoe ziet een thema-avond eruit?

De avond is gebaseerd op een bepaald onderwerp. We gaan in een kleine groep van gelijkgestemden onze ervaringen delen en daar waar nodig zal een stuk systemisch werk onderdeel worden van de avonden. Belangrijk is de kracht van het verbinden, waardoor je je niet alleen voelt. 

Ik begeleid jullie in een veilige setting, waarin jouw verhaal, jouw situatie belangrijk is en waarin er volop aandacht is voor jou.

Narcisme

Steeds meer cliënten in mijn praktijk hebben te maken (gehad) met narcistisch misbruik, hetzij van een ouder, partner, vriend, zakenpartner. Als je ermee te maken hebt (gehad), heeft dat vele gevolgen voor jouw ontwikkeling, je groei als persoon. Soms moet je ook ingrijpende beslissingen nemen ....

Wat is narcisme nu eigenlijk? Er zijn vele vormen mogelijk.
https://www.psychologiemagazine.nl/.../21-dingen-waaraan.../

Jouw proces

Het is een heel proces voor jezelf, voordat de kwartjes gaan vallen als je hiermee te maken hebt. Je twijfelt enorm aan je eigen gevoel en soms denk je dat je "gek" aan het worden bent, omdat de narcist perfect alles bij jou weet neer te leggen. Daarom is het een langdurig proces, waarin je constant heen en weer geslingerd wordt en je je eigenlijk heel eenzaam voelt.

Erover praten met anderen is lastig, omdat vele mensen je niet geloven als je over de narcist praat en reageren: "Het is toch zo'n aardig persoon, jij ziet het vast verkeerd". Weet dat jij niet de enige bent, die hiermee te maken heeft!

Doel van deze avond

- Ervaringen delen met gelijkgestemden over jouw proces
- Herkenning en erkenning vinden
- Een luisterend oor bieden
- Tips delen hoe je ermee om kan gaan
- Leren om meer in je kracht te staan
- Wanneer dat nodig is een stuk systemisch werk

Voor wie?

Wanneer jij te maken hebt of hebt gehad met narcistisch misbruik, ben je van harte welkom. Misschien is het al jaren geleden of zit je er nog middenin, je verhaal eindelijk eens kunnen delen voelt al zoveel vrijer en lichter.

THEMA-AVOND

NARCISME

Locatie

Zigzag, Edisonweg 8a te Vlissingen

Datum

11 maart 2024

Tijd

Van 19.15 - 22.15 uur

 

Investering in jezelf

25 euro incl. versnaperingen

Aantal deelnemers

Maximaal 8

young-woman-dealing-with-anxiety (1) 50% kleiner.jpg
bottom of page