top of page
IMG_20211007_175103_283_edited.jpg
blij meisje.jpg

Coachingtraject "Lekker in je vel voor kinderen"

Ieder kind verdient het om gezien te worden, zoals hij/zij is, ongeacht hoe je eruit ziet, hoe je ten diepste bent, zonder veroordeeld te worden, zonder etiket opgeplakt te krijgen.

Ieder kind verdient het ook om zichzelf veilig te voelen, waarin hij/zij zichzelf kan en mag zijn, ook op school.

 

Voor wie?

Helaas zijn er veel kinderen, die zichzelf niet kunnen zijn op school omdat ze heel sensitief zijn, snel overprikkeld zijn, niet mee kunnen komen in het schoolsysteem en dus vastlopen op school en in zichzelf, zich niet begrepen voelen, zich daardoor niet kunnen ontplooien en zich helaas moeten ziekmelden.

Voor deze kinderen hebben Tessa Krapf van Innergids en Pauline Geluk van Geluk in Jou speciaal een coachingtraject “Lekker in je vel voor kinderen” opgezet van 8x. Dit traject is voor kinderen in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar.

 

Valt uw kind in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar en heeft u interesse in dit coachingtraject, stuurt u dan een mail naar gelukinjou@gmail.com

Maximaal aantal kinderen: 6

 

Inhoud

Met dit traject bieden zij oefeningen, meditatie en beweging aan. Kinderen vinden herkenning bij elkaar, zijn gelijkgestemd.

Het traject is echt gericht om beter in je vel te zitten, ontdekken waar de talenten en krachten van een kind liggen en deze te versterken. Daarnaast is er volop aandacht voor de binnenwereld van het kind. Wat ervaart het, hoe om te gaan met sensitiviteit, prikkels en emoties?

Locatie

De Koploper, Stationsplein 21 te Goes

Wanneer?

Start 5 oktober op woensdagmiddag van 15.00 – ong. 17.00 uur.

Vervolgens op dezelfde tijden: 12 en 19 oktober, 2, 9, 16 en 30 november en 14 december 2022

Jouw bijdrage

€ 55,= per keer

 

Je kunt jouw kind opgeven via gelukinjou@gmail.com

Lieve groetjes,

 

Tessa Krapf, Praktijk Innergids, www.innergids.nl06-48708078

Pauline Geluk, Coachingpraktijk Geluk in Jou, www.gelukinjou.nl, 06-49666630

tessa en pauline.jpg
bottom of page