top of page

BEGELEIDING MET FAMILIEOPSTELLINGEN

VOOR COACHES EN STARTENDE OPSTELLERS

IMG_0617.JPG
IMG_0617.JPG

Opleiding systemisch werk/
familieopstellingen afgerond?

Je hebt net je opleiding afgerond in systemisch werk/familieopstellingen en nu? Het is reuze spannend: hoe ga je dit in de praktijk brengen en hoe ga jij je eigen vorm aan je opstellingen geven?

 

Een kleine opstelling begeleiden met poppetjes lukt nog, maar met vloerankers en in groepsverband met representanten, daarbij heb je nog niet genoeg vertrouwen in jezelf.

 

Wat als je het even niet meer weet? Wellicht heb je meer ondersteuning nodig.

Werken aan jouw zelfvertrouwen

Opstellingen begeleiden is puur oefenen en je zelfvertrouwen vergroten. Ik weet als geen ander hoe onzeker het voelt als je in één keer in het diepe wordt gegooid. Natuurlijk, je hebt veel geoefend tijdens je opleiding, maar een stukje steun in de rug zou fijn zijn. Zo heb ik dat zelf ook ervaren en daarom wil ik er graag voor jou zijn.

Iemand die met je meekijkt, die jou tips kan geven, die kan bijspringen als je het even niet weet of onzeker bent, die jou begeleid en jou kan helpen om meer vertrouwen te krijgen in jezelf en jou feedback geeft. Om uiteindelijk meer in je kracht te staan en te doen waar je blij van wordt!

De begeleiding kan eenmalig zijn of meerdere malen, kijk naar wat jij nodig hebt.

IMG_0629.JPG
IMG_0607.JPG
IMG_0613.JPG

Begeleiding

Ik organiseer 1x per maand in mijn praktijk in Vlissingen een begeleidingsavond, -middag of hele dag voor startende opstellers of coaches, die systemisch werk in hun werk willen integreren. Die meer willen oefenen in het begeleiden. Je bent van harte welkom! 

 

Ik start in januari 2024 in overleg met de deelnemers voor een bepaalde datum en tijd. 

Jouw investering: 99 euro (excl. BTW) per dagdeel

Daarnaast bestaan de mogelijkheden:

  • Voor een één op één begeleiding bij mij in de praktijk of bij jou thuis c.q. in jouw praktijk.

  • Ik kom naar jou toe om je te begeleiden bij je eigen gekozen groep met representanten. Neem contact met me op om jouw wensen te bespreken.

Laten we met zijn allen dit krachtige liefdevolle werk verspreiden!

bottom of page